Antik és stílbútorok restaurálása

Miért kockáztatna, ha biztosra is mehet?

Kárpitospartner.hu - Antik bútorok felújítása

Azok, akiknek antik, stíl, barokk, vagy egyéb nagyértékű bútoraik vannak tudják, hogy ezek a bútorok nem csupán funkcionális célokat szolgálnak! Ezek a bútorok részei annak az egésznek, melyet a környezetükkel együtt alkotva a hozzáértők igazán nagyra becsülnek!
Nem kérdés tehát, hogy az ilyen bútoroknál szóba sem kerülhet a "dobjuk ki és vegyünk újat" elv, melyet a korunkra jellemző fogyasztói társadalom, sajnos túl sok területen indokolatlanul közvetít felénk! Ezek a bútorok többet jelentenek egy szimpla berendezési tárgynál, amitől bármikor nyugodt szívvel meg tudnánk válni. Többnyire az otthonunkkal egybeforrva, az életünk részévé válnak, így akkor amikor felújításra szorulnak, különösen fontos, hogy magas minőséget biztosító, igazán hozzáértő szakemberek kezébe kerüljenek!

A barokk, stíl, vagy antik bútorok, minden esetben nagy műgonddal készített, igényesen kialakított, magas minőségű bútorok, melyeknek színvonala az áraikban is tükröződik. Egy új garnitúra beszerzése minden bizonnyal igen magas beruházási költséggel járna, míg a felújításuk a költséghatékonyság mellett, számos további előnyt biztosíthat Önnek!

...hogy az antik bútoraimat miért érdemes felújítanom?

  • ...mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • ...mert ha új bútort veszek, az nem biztos, hogy éveken át ugyan ilyen tartós és kényelmes lesz.
  • ...mert az antik bútorok felújítása, minden esetben értéknövelő beruházásnak tekinthető.
  • ...mert az antik bútorok felújítására is 1 év teljes körű garanciát kapok!
  • ...mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • ...mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz a szakember, kérésemre házhoz jön. A felmérés és az ajánlatadás ingyenes!
  • ...mert a felújításnál nem kell elfogadnom az áruházi készletek szín és anyagválasztékát, itt a színt és az anyagminőséget én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!
  • ...mert ha új bútort veszek, akkor nem csak a bútorért kell fizetnem, hanem a szállításért is. (vagy cipelhetem én) A felújításnál mindez elkerülhető!

 

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

 Tegye fel kérdését most! Kattintson ide!

 

Gondolja meg!
Miért kockáztatna, ha antik bútorainak felújításánál biztosra is mehet?

Legyen szó bármilyen antik bútorról, a kárpitospartner.hu szakemberei magas színvonalon vállalják a felújítást.

Továbbá ...

 

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére