Bevonóanyagaink

Határtalan színválaszték

A több száz terméket tartalmazó szövet- bőr- és műbőrválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy az egyszerűtől az igényesig, a moderntől a klasszikusig, lehetőleg minden igényt kielégíthessünk.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és lakberendező partnereink ajánlásai alapján, az aktuális lakberendezési irányzatokhoz igazítjuk.

Az Ön problámájának megoldásához szükséges anyagmennyiség hozzávetőleges nagyságrendjét, egy előzetes árajánlat alkalmával is meg tudjuk határozni.

Amennyiben az ajánlatkérés során, az igényelt munka leírásában pontosan megadja nekünk azt, hogy a bevonóanyagot, a bútorának mely elemein szeretné lecserélni és küld nekünk olyan képeket is, melyeken a bútor részletei is jól láthatóak, akkor az előzetes árajánlatunkban - a munkadíj meghatározása mellett - a szükséges anyagmennyiséget is szerepeltetni fogjuk.

Az előzetes árajánlatunk elfogadása esetén egy személyes felmérés keretén belül kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző bevonóanyagot, és egyúttal pontosíthatjuk az anyagszükségletet is.

Bútorszövetek

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern bútorszövetek, de ezek közük is kiemelkednek a nanotechnológiás szöveteink, melyek a bútorszövetek új generációját alkotják.

Az „Aquaclean” többrétegű nanotechnológiával bevont mikroszálas bútorszövet hihetetlenül strapabíró. Ennek a forradalmian új eljárásnak köszönhetően a kárpit felületéről a háztartásban előforduló leggyakoribb anyagok által okozott szennyeződések (pl: bor, tinta, szósz, csokoládé, krém, kávé, rúzs, macskaszőr, zsír, sár stb.) egyszerű nedves törlőkendővel eltávolíthatóak.

A valódi bőr és trextilbőr anyagokkal szemben, ez az anyag nyáron sem tapad a bőrünkhöz és hosszantartó használat során sem érezzük kellemetlenek.

Kopásállósága hihetetlenül magas, így bátran alkalmazható bármely, nagy igénybevételnek kitett területeken. 

Textilbőrök

A Magyarországon kapható új bútorok kínálatában sajnos nagyon sok a silány minőségű műbőrrel bevont bútor. Megrendelőink rendszeresen panaszolják, hogy a gyenge műbőrök felülete már rövid használat során megkopik, lepereg.

A textilbőrök felületét a műbőrökkel ellentétben már nem PVC, hanem Polyurethan-hab képezi, mely sokkal jobban megfelel a bútorkárpitokkal szemben támasztott követelményeknek. Kínálatunkban megtalálhatóak a textilbőrök új generációi is, melyek igen magas kopásállósággal bírnak. Határtalan szín- és mintaválasztékunkkal nem csak bútorok, de ajtók, hajók, kórházi vagy edzőtermi berendezések és bármilyen más, dekorációs célokat szolgáló elemek kárpitozására is vállalkozni tudunk.

Valódi marhabőrök

Valódi marhabőr beszerzésére, csak egy egész állat bőrének egyben történő megvásárlásával van lehetőség. Az egységára négyzetméterben kerül meghatározásra. Az így beszerezhető marhabőrök mérete - az állat méretétől függően - eltérő.

Valódi bőr esetén a szabás, minden alkalommal a bőr egyedi és szabálytalan formájának, illetve az esetleges felületi hibáknak a figyelembe vételével történik. Ennek okán a felhasználandó bőrmennyiséget csak hozzávetőlegesen lehet meghatározni, annak pontos megállapítására, csak a már beszerzett bőrök szabási munkálatai során kerülhet sor.

Bőrbútorok javítása, felújítása

Bőrbútorok javítása, felújítása

Kárpitozott falpanelek, avagy luxus a falon

Kárpitozott falpanelek, avagy luxus a falon

Kárpitozott bútorok javítása, felújítása

Bútorfelújítás, javítás

Ágydizájn, avagy kényelmesből, luxust

Ágy kommandó, avagy kommerszből, luxus

Antik és stílbútorok restaurálása

Antik és stíl bútorok restaurálása

Csónakok, yachtok, hajók kárpitozása

Csónak, yacht, hajó kárpitozás

Irodai és egyéb ajtók kárpitozása

Irodai és egyéb ajtók kárpitozása

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére