Bőrbútorok javítása, felújítása, tisztítása

Miért fizetne többet, ha kevesebből is megoldható?

Chesterfield sofa

Egy igazán értékes bőrgarnitúra, nem csak egy bútordarab, hanem az otthonunk dísze is! Szépsége azonban törékeny, mivel a bőr, rendszeres ápolást és gondoskodást igényel. Az ápolással nem csak a bőr megjelenésének esztétikai értékét növelhetjük, de jelentősen megnövelhetjük annak tartósságát is!

A tisztításhoz, ápoláshoz célszerű minden esetben jó minőségű bőrápoló szereket használni, melyek amellett, hogy felfrissítik a bőr színét, biztosan nem károsítják annak felületét. Az esetleges tisztításhoz, soha ne használjunk oldószeres anyagokat, mert azok szinte biztos, hogy károsítják, meggyengítik a bőr felületét!

Elöregedett, kopott bőrfelület.

Ha azonban a bőr már oly mértékben megöregedett, megkopott vagy károsodott, hogy annak esztétikai értéke már semmilyen bőrápoló szerrel sem állítható helyre, akkor többnyire két kérdés közül választhatunk:

  1. felújíttassam, vagy
  2. kidobjam és vegyek újat?

Kidobni? Nem volt ez túl drága ahhoz, hogy kidobjam?

A bőrbútorok többnyire igényesen kialakított, jó minőségű és tartós bútorok, ennek megfelelően az áruk is jelentősen magasabb, mint egy átlagos bútordarabnak!

Egy új garnitúra megvásárlása komoly beruházást igényel, a felújítás viszont lényegesen költséghatékonyabb megoldást biztosít Önnek!

...hogy miért érdemes a felújítást választanom?

  • ...mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • ...mert ha új bútort veszek, az nem biztos, hogy éveken át ugyan ilyen tartós és kényelmes lesz.
  • ...mert a nagyértékű bőrbútorok felújítása, minden esetben olcsóbb, mint egy új, azonos kategóriába tartozó bútor megvásárlása.
  • ...mert nem csak az új bútorra, hanem a felújításra is 1 év teljes körű garanciát kapok!
  • ...mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • ...mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz kérésemre a szakember házhoz jön. A felmérés és az ajánlatadás ingyenes!
  • ...mert a bőrbútoraim felújításnál nem kell elfogadnom az áruházi készletek szín és anyagválasztékát, itt a színt és az anyagminőséget én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!
  • ...mert ha új bőrbútort veszek, akkor nem csak a bútorért kell fizetnem, hanem a szállításért is. (vagy cipelhetem én) A felújításnál mindez elkerülhető!

 

Konzultáljon lakberendezőinkkel, vagy...

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

 Tegye fel kérdését most! Kattintson ide!

 

Gondolja meg!
Miért fizetne többet, ha a bőrbútorok felújítása kevesebből is megoldható?

Legyen szó bármilyen bőrbútorról, a kárpitospartner.hu szakemberei magas színvonalon vállalják a felújítást.

Továbbá ...

 

Konzultáljon lakberendezőinkkel, vagy...

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére