KEDVES LEENDŐ ÜGYFELÜNK! 

Szeretné a bútorait még karácsony előtt felújíttatni?

NE VÁRJON TOVÁBB!

RENDELJE MEG MOST,
hogy karácsonyra biztosan elkészüljön!

A 10% kedvezmény pedig, a mi karácsonyi ajándékunk lesz!

Bőrbútorok javítása, felújítása, tisztítása

Miért fizetne többet, ha kevesebből is megoldható?

Chesterfield sofa

Egy igazán értékes bőrgarnitúra, nem csak egy bútordarab, hanem az otthonunk dísze is! Szépsége azonban törékeny, mivel a bőr, rendszeres ápolást és gondoskodást igényel. Az ápolással nem csak a bőr megjelenésének esztétikai értékét növelhetjük, de jelentősen megnövelhetjük annak tartósságát is!

A tisztításhoz, ápoláshoz célszerű minden esetben jó minőségű bőrápoló szereket használni, melyek amellett, hogy felfrissítik a bőr színét, biztosan nem károsítják annak felületét. Az esetleges tisztításhoz, soha ne használjunk oldószeres anyagokat, mert azok szinte biztos, hogy károsítják, meggyengítik a bőr felületét!

Elöregedett, kopott bőrfelület.

Ha azonban a bőr már oly mértékben megöregedett, megkopott vagy károsodott, hogy annak esztétikai értéke már semmilyen bőrápoló szerrel sem állítható helyre, akkor többnyire két kérdés közül választhatunk:

  1. felújíttassam, vagy
  2. kidobjam és vegyek újat?

Kidobni? Nem volt ez túl drága ahhoz, hogy kidobjam?

A bőrbútorok többnyire igényesen kialakított, jó minőségű és tartós bútorok, ennek megfelelően az áruk is jelentősen magasabb, mint egy átlagos bútordarabnak!

Egy új garnitúra megvásárlása komoly beruházást igényel, a felújítás viszont lényegesen költséghatékonyabb megoldást biztosít Önnek!

...hogy miért érdemes a felújítást választanom?

  • ...mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • ...mert ha új bútort veszek, az nem biztos, hogy éveken át ugyan ilyen tartós és kényelmes lesz.
  • ...mert a nagyértékű bőrbútorok felújítása, minden esetben olcsóbb, mint egy új, azonos kategóriába tartozó bútor megvásárlása.
  • ...mert nem csak az új bútorra, hanem a felújításra is 1 év teljes körű garanciát kapok!
  • ...mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • ...mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz kérésemre a szakember házhoz jön. A felmérés és az ajánlatadás ingyenes!
  • ...mert a bőrbútoraim felújításnál nem kell elfogadnom az áruházi készletek szín és anyagválasztékát, itt a színt és az anyagminőséget én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!
  • ...mert ha új bőrbútort veszek, akkor nem csak a bútorért kell fizetnem, hanem a szállításért is. (vagy cipelhetem én) A felújításnál mindez elkerülhető!

 

Konzultáljon lakberendezőinkkel, vagy...

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

 Tegye fel kérdését most! Kattintson ide!

 

Gondolja meg!
Miért fizetne többet, ha a bőrbútorok felújítása kevesebből is megoldható?

Legyen szó bármilyen bőrbútorról, a kárpitospartner.hu szakemberei magas színvonalon vállalják a felújítást.

Továbbá ...

 

Konzultáljon lakberendezőinkkel, vagy...

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére