KEDVES LEENDŐ ÜGYFELÜNK! 

Szeretné a bútorait még karácsony előtt felújíttatni?

NE VÁRJON TOVÁBB!

RENDELJE MEG MOST,
hogy karácsonyra biztosan elkészüljön!

A 10% munkadíjkedvezmény pedig, a mi karácsonyi ajándékunk lesz!

Bőrbútorok javítása, felújítása, tisztítása

Miért fizetne többet, ha kevesebből is megoldható?

Chesterfield sofa

Egy igazán értékes bőrgarnitúra, nem csak egy bútordarab, hanem az otthonunk dísze is! Szépsége azonban törékeny, mivel a bőr, rendszeres ápolást és gondoskodást igényel. Az ápolással nem csak a bőr megjelenésének esztétikai értékét növelhetjük, de jelentősen megnövelhetjük annak tartósságát is!

A tisztításhoz, ápoláshoz célszerű minden esetben jó minőségű bőrápoló szereket használni, melyek amellett, hogy felfrissítik a bőr színét, biztosan nem károsítják annak felületét. Az esetleges tisztításhoz, soha ne használjunk oldószeres anyagokat, mert azok szinte biztos, hogy károsítják, meggyengítik a bőr felületét!

Elöregedett, kopott bőrfelület.

Ha azonban a bőr már oly mértékben megöregedett, megkopott vagy károsodott, hogy annak esztétikai értéke már semmilyen bőrápoló szerrel sem állítható helyre, akkor többnyire két kérdés közül választhatunk:

  1. felújíttassam, vagy
  2. kidobjam és vegyek újat?

Kidobni? Nem volt ez túl drága ahhoz, hogy kidobjam?

A bőrbútorok többnyire igényesen kialakított, jó minőségű és tartós bútorok, ennek megfelelően az áruk is jelentősen magasabb, mint egy átlagos bútordarabnak!

Egy új garnitúra megvásárlása komoly beruházást igényel, a felújítás viszont lényegesen költséghatékonyabb megoldást biztosít Önnek!

Nagyon meg voltam elégedve a gyors, precíz munkával. A cég munkatársaiban nagyon kedves, udvarias embereket ismerhettem meg! A jövőben bátran és nyugodt szívvel fogom ajánlani Önöket minden olyan ismerősömnek, akinek kárpitozással kapcsolatos gyors, szakszerű, szép munkára lesz igényük.
Dömök Zsuzsanna, Budapest XIII. kerület

A 2019-es elemzésünk kimutatta, hogy az új Ügyfeleink 82%-a,
az elégedett Megrendelőink ajánlása útján keres fel minket.

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

A szakmában eltöltött évek során azt tapasztaltuk, hogy Megrendelőink szinte soha nem az olcsó, átmeneti szükségmegoldást, hanem a bútoraik élettartamának szakszerű meghosszabbítását igényelték, melyhez minden alkalommal minőségi munkát, megbízhatóságot és színvonalas szolgáltatást vártak el tőlünk.
Megrendelését követően természetesen, Önnek is ezt biztosítjuk!

Mi első sorban azoknak az Ügyfeleknek az igényeit tudjuk hatékonyan kiszolgálni, akik a magas minőségű bútoraik esztétikai és funkcionális értékét hosszú távra szeretnék biztosítani.

Szakműhelyünkben, a bútorok felújításának célja, soha nem egy átmeneti szükségmegoldás keresése hanem azok élettartamának szakszerű meghosszabbítása.
Ennek értelmében nagy figyelmet fordítunk minden olyan - a bútorok megbontását követően - felmerülő problémára (szerkezeti stabilitás; rugózat, hevederek, hullámrugók és rögzítőbilincsek állapota; szivacsok állaga; stb.), mellyel a megbontást megelőzően nem számolhattunk, de az esetlegesen feltárt hibák javítása - a fent meghatározott cél érdekében - szakmailag indokolt lenne.

Pozitív és jó benyomásom van a cégről, korrektek és gyorsak is. Ami még nagyon tetszik, hogy olyan anyagokkal is dolgoznak, amit más kárpitos nem tudott felmutatni! Az áraik talán az átlagosnál magasabbak, de a precizitás tetszik!
Papp Gáborné, Budapest XXI. kerület

Az "Ügyfél-elégedettségi felmérésünket" kitöltő Megrendelőinktől 2019-ben is kivétel nélkül,
a megtisztelő "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ" minősítést kaptuk.

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Jó tudni:
Egy idősebb (8-10 éves) bőrbútor felújítása esetén a megbontást követően mindig érdemes megvizsgálni a szivacsok állapotát még akkor is, ha a bútor használata közben semmilyen problémát nem tapasztalunk, ami a komfortérzetünket csökkentené.
Ha a bútor gyártója (az üléspárnák esetén pl. minimum 35 kg/m3 sűrűségű) jó minőségű szivacsot használt, akkor azok - akár 8-10 év elteltével is - "kigödrösödésmentes", jó állapotot mutathatnak.
Megbontást követően azonban azt tapasztalhatjuk, hogy a szivacs felülete elszíneződött (első jele az elöregedésnek), esetleg "porlik", ami viszont egyértelműen azt jelzi, hogy a szivacsok cseréje időszerű, szakmailag indokolt, sőt a rendeltetésszerű használat hosszú távú biztosítása érdekében elengedhetetlenül szükséges, melyet minden alkalommal közvetítünk a Megrendelőink felé!
Ilyenkor azt érdemes tudni, hogy a szivacsok cseréje az aktuális javítási folyamatba illesztve sokkal költséghatékonyabb megoldás, mert néhány év múlva "csak" a szivacsok cseréje miatt a bontás és újrakárpitozás költségét biztos, hogy ismét, immár duplán kell felvállalnia!
...arról nem is beszélve, hogy pár napig már megint nem lesz bútor a nappaliban és a gyerekek újra a hokedliről nézhetik a tévét!  smiley
Tipp:
A szivacsok cseréjét illetően érdemes törekedni arra, hogy egy-egy bútor esetén ne csak egy-egy ülőfelület, vagy csak az egyik karpárna szivacsa legyen cserélve, mert az új és a régi szivaccsal rendelkező felületek között nem csak a komfortérzet tekintetében, hanem már ránézésre is érzékelhető különbség lesz.
A szivacsok cseréjét érintő döntést célszerű tehát úgy meghozni, hogy amennyiben valamely bútordarab esetén a csere mellett döntenek, úgy a szivacsok cseréje a teljes ülőfelületen, illetve a karpárnák tekintetében mindkét karpárnát érintően megtörténjen!

Abszolút korrekt árajánlat, gyors és tetszetős kivitelezés, percre pontos szállítás, széles skálájú alapanyag ajánlat, szakértelem, megrendelő központú gondolkodásmód, kedves, barátságos viselkedés jellemzi a tulajdonosokat.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Krima József, Budapest XVIII. kerület

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

...hogy miért érdemes a felújítást választanom?

  • ...mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • ...mert ha új bútort veszek, az nem biztos, hogy éveken át ugyan ilyen tartós és kényelmes lesz.
  • ...mert a nagyértékű bőrbútorok felújítása, minden esetben olcsóbb, mint egy új, azonos kategóriába tartozó bútor megvásárlása.
  • ...mert nem csak az új bútorra, hanem a felújításra is 1 év teljes körű garanciát kapok!
  • ...mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • ...mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz kérésemre a szakember házhoz jön. A felmérés és az ajánlatadás ingyenes!
  • ...mert a bőrbútoraim teljes áthúzásánál nem kell elfogadnom az áruházi készletek szín és anyagválasztékát, itt a színt és az anyagminőséget én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!
  • ...mert ha új bőrbútort veszek, akkor nem csak a bútorért kell fizetnem, hanem a szállításért is. (vagy cipelhetem én) A felújításnál mindez elkerülhető!

A szolgáltatás minősége, a profi kommunikáció és a határidők betartása kiemeli cégüket a konkurencia közül. Bár nem Önök voltak a legolcsóbbak, mégis a fentiek miatt Önökre esett a választásunk.
Nem bántuk meg! Köszönöm a munkát!
Farkasházi Péter, Budapest IV. kerület

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Gondolja meg!
Miért fizetne többet, ha a bőrbútorok felújítása kevesebből is megoldható?

Legyen szó bármilyen bőrbútorról, a kárpitospartner.hu szakemberei magas színvonalon vállalják a felújítást.

Továbbá ...

Udvarias kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás és személyes megjelenés után korrekt, szakszerű előzetes árajánlatot kaptunk, mely nagyban hozzájárult döntésünk meghozatalához.
Az elvégzett munka után tiszta lelkiismerettel tudom ajánlani azok részére akik a minőséget elvárják.
Török László, Budapest XVIII. kerület

Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

 Tegye fel kérdését most! Kattintson ide!

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére