COVID-19 FONTOS INFORMÁCIÓK!Kedves Ügyfeleink!

Sokan érdeklődnek és kérdezik tőlünk, hogy ezekben a vészterhes időkben mi dolgozunk-e, számíthatnak-e a munkánkra, szolgáltatásunkra?

Nos, igen, még dolgozunk!

Bár magunk is úgy gondoljuk, hogy a megelőzés érdekében minden eszközt meg kell ragadnunk, de a mi tevékenységünk sajnos az otthoni munkavégzésre nem ad lehetőséget.
Cégünknél pillanatnyilag nincs olyan kolléga, akinél bármilyen aggasztó tünet jelentkezne, vagy akinek az ismeretségi, baráti, családi körében ismert fertőzés történt.
A jelenleg érvényben lévő kijárási korlátozás a munkavégzés érdekében történő szabad mozgást lehetővé teszi, így Megrendelőink részére a maximális óvintézkedések betartása mellett szolgáltatásainkat, továbbra is biztosítjuk.

  • A személyes találkozások számát és időtartamát igyekszünk minimálisra csökkenteni.
  • A felmérések, anyagválasztások során elkerülhetetlen személyes találkozások alkalmával cégünktől, csak tünetmentes, fokozott odafigyelést és együttműködést tanúsító kolléga érkezésére számíthat.
  • A találkozások alkalmával figyelünk, az előírásoknak megfelelő személyes távolság megtartására. Nem nyújtunk kezet és csak a legszükségesebb tárgyakat érintjük meg.
  • Megrendelőink és a magunk védelme érdekében, minden alkalommal maszkban és kesztyűben jelenünk meg.
  • A találkozások előtt és után közvetlenül, a kezünket és az általunk használt kesztyű külső felületét is 60% alkoholtartalmú kézfertőtlenítővel fertőtlenítjük.

Vigyázzunk egymásra!

 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére