Személyes felmérés és tanácsadás

A mi Megrendelőinknek, csak az elvégzett munkáért kell fizetniük!


Nálunk az nem fordulhat elő, hogy amikor Megrendelőinknek tanácsra és segítségre van szükségük, akkor még a megfelelő döntés előkészítéséhez szükséges lépések költségei miatt is aggódniuk kelljen!

Annak érdekében, hogy az Ön problémáját pontosan tudjuk megítélni, szükség van arra, hogy minden részletére kiterjedő, teljes képet kapjunk róla.
Egyszerűbb esetben elegendő lehet, egy vagy több online megküldött kép is, de a pontos megítélés érdekében a legtöbb alkalommal szükségessé válik egy helyszíni felmérés megszervezése is.

Amennyiben Ön már Megrendelőnk - vagyis korábban már megtisztelt minket bizalmával - úgy a helyszíni felmérést és tanácsadást munkaidőben, minden alkalommal díjmentesen biztosítjuk Önnek!

A személyes felmérés és tanácsadás ingyenességének feltétele:

Szolgáltatásainkkal munkanapokon reggel 8:00 óra és délután 16:00 óra között állunk rendelkezésükre, így a személyes felmérésünket is kizárólag ebben az időintervallumban tudjuk díjmentesen biztosítani.

munkaidőn túl - azaz munkanapokon reggel 8.00 óra előtt, vagy délután 16.00 óra után - történő felmérések igénylése esetén nettó 5.000 Ft/alkalom kiszállási díjat számolunk fel, melyet - az egyéb szolgáltatásunk megrendelésében rögzített vállalási díjunktól függetlenül - a felmérések alkalmával a helyszínen, készpénzben kérünk kiegyenlíteni!

Egyedi felmérési időpontok (pl. hétvége), valamint a lent megjelölt területektől eltérő helyszínekre történő kiszállások igénylése esetén, a kiszállási díjak tekintetében egyedi megállapodás szükséges!

Ha Önnek korábban még nem volt megrendelése nálunk, akkor a helyszíni felmérésünk díja az első alkalommal nettó 5.000 Ft, melyet a felmérés időpontjában kérünk készpénzben megfizetni.

Végleges árajánlatunk elfogadása esetén a felmérés költségét előlegként kezeljük, melyet az elfogadott vállalási díjunkból természetesen jóváírunk Önnek!

Annak érdekében, hogy a kéréséhez kapcsolódó költségek várható nagyságrendjéről hozzávetőleges képet kaphasson, szívesen készítünk Önnek egy díjmentes előkalkulációt.

Írja meg nekünk kérését minél részletesebben és a pontosabb megítélés érdekében csatoljon hozzá néhány fotót is. A megküldött képek és a kérés alapján rövid időn belül, egy előzetes ajánlatot küldünk Önnek, mely természetesen a személyes felmérést követően pontosításra szorulhat.

Az előzetes kalkuláció alapján el tudja dönteni, hogy a költségek várható nagyságrendje elfogadható-e az Ön számára.
Amennyiben igen és a döntését megelőzően szeretne egy végleges, pontosított ajánlatot kapni, akkor természetesen egyeztetünk egy időpontot, ahol a személyes felmérés és tanácsadás mellett kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző bevonóanyagot is.

Ha Önnek korábban még nem volt megrendelése nálunk és az ajánlatkérésének pontosításához elengedhetetlenül szükséges - vagy Ön kifejezetten kéri - a helyszíni felmérésünket, akkor annak díja az első alkalommal nettó 5.000 Ft, melyet a felmérés időpontjában kérünk készpénzben megfizetni.

A felmérés alapján készített pontos és végleges árajánlatunk elfogadása esetén a felmérés költségét, az elfogadott vállalási díjunkból természetesen jóváírjuk Önnek!

Ez tehát azt jelenti, hogy ...

a pontosított ajánlatunk elfogadása esetén Megrendelőinknek, a helyszíni felmérést és tanácsadást, már az első megrendelés alkalmával is díjmentesen biztosítjuk!

...hogy milyen előnyökkel járhat a személyes felmérés és miért érdemes azt igénybe venni?

  • ... mert személyesen, Ön biztosan pontosabban és részletesebben tudja bemutatni a megoldásra váró problémát, így bizonyára az ajánlatunk is pontosan az Ön igényeire lesz szabva!
  • ... mert egy helyszíni felmérés alkalmával biztosabb képet alkothatunk a probléma jellegéről és mértékéről, így ajánlatunk biztosan reálisabb lehet, mint egy felmérés nélküli előzetes árajánlat.
  • ... mert a személyes felmérés alkalmával, Ön kényelmesen, az otthonában válogathat széles szövetválasztékunkból úgy, hogy annak anyagát, színét és mintáját, a bútor környezetének figyelembevételével választhatja meg.
  • ... mert egy személyes tanácsadás alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy az egyes anyagok minőségéről, tartósságáról megosszuk Önnel tapasztalatainkat, így Ön biztosan jó döntést hozhat.
  • ... mert egy helyszíni vizsgálattal pontosabban megállapítható pl. az anyagfáradás mértéke, így elképzelhető, hogy egy hagyományos kárpitozással készült bútor esetében, nincs szükség a teljes rugózat cseréjére, mert mindössze néhány rugó cseréjével megoldható a probléma.

A személyes felmérést és tanácsadást az alábbi településeken és közvetlen környezetükben biztosítjuk Önnek:


Alsónémedi; Áporka; Biatorbágy; Budakalász; Budakeszi; Budaörs; Budapest I. kerület - Vár; Budapest II. kerület - Pasarét, Pesthidegkút, Rózsadomb; Budapest III. kerület - Békásmegyer, Csillaghegy, Kaszásdűlő, Óbuda; Budapest IV. kerület - Káposztásmegyer, Újpest; Budapest V. kerület - Belváros, Lipótváros; Budapest VI. kerület - Terézváros; Budapest VII. kerület - Erzsébetváros; Budapest VIII. kerület - Józsefváros; Budapest IX. kerület - Ferencváros; Budapest X. kerület - Kőbánya; Budapest XI. kerület - Albertfalva, Gazdagrét, Gellérthegy, Kelenföld, Lágymányos, Őrmező, Sasad, Sashegy; Budapest XII. kerület - Farkasrét, Istenhegy, Németvölgy, Svábhegy; Budapest XIII. kerület - Angyalföld; Budapest XIV. kerület - Zugló; Budapest XV. kerület - Pestújhely, Rákospalota, Újpalota; Budapest XVI. kerület - Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom; Budapest XVII. kerület - Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákosliget; Budapest XVIII. kerület - Ferihegy, Pestszentimre, Pestszentlőrinc; Budapest XIX. kerület - Kispest, Wekerle; Budapest XX. kerület - Pesterzsébet; Budapest XXI. kerület - Csepel; Budapest XXII. kerület - Budafok, Budatétény, Nagytétény; Budapest XXIII. kerület - Soroksár; Bugyi; Csömör; Dabas; Délegyháza; Dunaharaszti; Dunakeszi; Dunavarsány; Érd; Fót; Göd; Gödöllő; Gyál; Gyömrő; Halásztelek; Hernád; Inárcs; Isaszeg; Kakucs; Kerepes; Kiskunlacháza; Kistarcsa; Maglód; Majosháza; Monor; Ócsa; Örkény; Pécel; Pilisvörösvár; Pomáz; Ráckeve; Solymár; Sülysáp; Százhalombatta; Szentendre; Szigetcsép; Szigethalom; Szigetszentmárton; Szigetszentmiklós; Szigetújfalu; Táborfalva; Taksony; Tatárszentgyörgy; Tököl; Törökbálint; Újhartyány; Üllő; Vecsés.

Válasszon a lenti szolgáltatásaink közül és éljen Ön is a személyes felmérés és tanácsadás lehetőségével!

Bőrbútorok javítása, felújítása

Bőrbútorok javítása, felújítása

Kárpitozott falpanelek, avagy luxus a falon

Kárpitozott falpanelek, avagy luxus a falon

Kárpitozott bútorok javítása, felújítása

Bútorfelújítás, javítás

Ágydizájn, avagy kényelmesből, luxust

Ágy kommandó, avagy kommerszből, luxus

Antik és stílbútorok restaurálása

Antik és stíl bútorok restaurálása

Csónakok, yachtok, hajók kárpitozása

Csónak, yacht, hajó kárpitozás

Irodai és egyéb ajtók kárpitozása

Irodai és egyéb ajtók kárpitozása

Partneri kapcsolatok

Partneri együttműködés

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére