Kárpitospartner - Ajánlásra érdemes szolgáltató!

Ajánlatkéréstől - megrendelésig!

Az egyes falpanelek kialakítása, felépítése, rögzítési lehetősége egészen eltérő lehet, így azok elkészítésének időszükséglete is különböző, mely az összköltséget nagymértékben befolyásolhatja.

Annak érdekében, hogy a kéréséhez kapcsolódó költségek várható nagyságrendjéről hozzávetőleges képet kaphasson, szívesen készítünk Önnek egy díjmentes előkalkulációt.

Egyszerűbb esetben elegendő lehet, néhány e-mailben megküldött kép is, de a kalkuláció pontos elkészítése érdekében a legtöbb alkalommal szükségessé válik egy helyszíni felmérés megszervezése is. Az előkalkuláció tehát kizárólag tájékoztató jellegű lehet, mely az egyedileg készülő falpanelek kivitelezési költségeinek, pusztán a várható nagyságrendjét jelzi

FIGYELEM!
Az egyedi gyártású falpanelek esetében, az előzetes ajánlat, a személyes felmérést követően minden alkalommal pontosításra kerül!

 

Előzetes árajánlat, lépésről - lépésre!Az űrlap eléréséhez kattintson ide!

1. lépés: Mielőtt ajánlatot kérne, készítsen fotókat az alábbi szempontok szerint. Minél többet, annál jobb!

 • Feltétlenül készüljenek olyan képek  - lehetőleg két ellentétes oldalról fotózva - melyeken a falpanelekkel borítandó terület, teljes egészében látszódik.
 • Ha az ajánlatkérésben érintett felületen különleges, egyedi megoldások vannak, akkor azt mindenképp külön is fotózza le.
 • A képeken legyen látható minden egyes sarok, töréspont vagy kiszögellés, amely - az ajánlatkérésben érintett felületen - a panelek kialakítását és/vagy rögzítését befolyásolhatja.
 • Ha a felületen bármilyen elektromos egység (pl: konnektor, kapcsoló, falikar, stb.) található, akkor az, (több darab esetén, azok pontos darabszáma) a fotókon mindenképp legyen jól látható.
 • Készüljön olyan közeli kép is, amelyen (ha van) tisztán látszik a konkrét, megoldandó probléma.

 

2. lépés: Töltse ki a lenti ajánlatkérő űrlapot

 • Fogalmazza meg kérését pontosan és részletesen!
 • Adja meg a burkolandó felület méreteit.
 • Amennyiben a falpanelek tervezett méretével, formájával, kialakításával kapcsolatban konkrét elképzelése van, írja meg nekünk minél részletesebben.
 • Töltse fel az előre elkészített fotókat.
 • Ha rendelkezik olyan képpel vagy fotóval, amelyen az Ön elképzeléséhez hasonló falburkolat látható, akkor azt is küldje meg nekünk.
 • Ha szükséges, adjon további, kiegészítő információkat.

 

3. lépés: Várja meg ajánlatunkat, melyet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megküldeni Önnek.

4. lépés: Kérjük, hogy ajánlatunk elfogadásáról, mindenképp írásban szíveskedjék visszajelzést adni!

5. lépés: Előzetes ajánlatunk elfogadása esetén, egy előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, ahol egy személyes felmérés és tanácsadás keretein belül, pontosíthatjuk az elképzeléseit. A pontos és részletes információk birtokában véglegesítjük ajánlatunkat, melyet rövid határidőn belül megküldünk Önnek. 

Fotók elkészítésére és későbbi csatolására, természetesen az ajánlatkérés megküldését követően is van lehetősége!

Kárpitozott falpanelek - Díjmentes előkalkuláció kérése.

Kérésére a választ az itt megadott e-mail címére küldjük meg Önnek!
E-mail címét bizalmasan kezeljük, a weboldalon nem jelenik meg, így illetéktelenek számára nem hozzáférhető!