Partneri kapcsolatok

Tisztelt leendő Partnerünk!

Ön bizonyára tulajdonosa vagy döntési jogkörrel rendelkező vezetője egy vállalkozásnak.

Lehet, hogy a vendéglátás területén dolgozik és épp egy éttermet, panziót vagy szállodát üzemeltet!

Kárpitospartner - Partneri kapcsolatok

Bármilyen területen dolgozzon is, Ön bizonyára rengeteg energiát fektet nap mint nap abba, hogy ügyfeleit, vendégeit minden alkalommal tökéletes környezetben fogadhassa. Figyelmét nem kerülik el a legapróbb részletek sem, hiszen sikerének kulcsa az Ügyfél, aki csak akkor tér vissza Önhöz, ha elégedetten távozott! Szolgáltatásainak színvonalát csak úgy garantálhatja, ha magas szakmai felkészültséggel rendelkező munkatársakkal veszi körül magát, akik épp úgy mint Ön, mindent elkövetnek azért, hogy - pl. a vendéglátás területénél maradva - a vendégből törzsvendéget "faragjanak"!

De vajon ez elegendő lenne?

Nyilván nem!

A sikerhez megbízható partnerekre is szüksége van! Biztos vagyok abban, hogy Ön már gondosan kiválasztotta azokat a beszállítókat és szolgáltatókat is, akik folyamatosan segítik Önt az állandó minőség biztosításában.

... és kárpitos partnere van már?

Engedje meg, hogy felajánljam partnerségünket!
Mi figyelünk az Ön érdekeire is!

Mit tudunk Önnek biztosítani...

 • megbízhatóságot és kiszámíthatóságot
 • garantált minőséget
 • versenyképes árakat
 • soron kívüli kiszolgálást, gyors reakciót,
 • maximális alkalmazkodást az Ön igényeihez
 • az Ön által megjelölt napszakban szállítunk
 • szükség esetén, akár hétvégén is dolgozunk Önnek
 • igény esetén alkalmazkodunk a szezonalitáshoz
 • a legapróbb munkában is számíthat ránk

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokszor egy jelentéktelennek tűnő, apró probléma jelenléte is hatással lehet a vendégei, ügyfelei megítélésére és kimondva vagy kimondatlanul, de csorbíthatja vállalkozása presztízsét!

Mi hosszútávra tervezünk!

A partneri együttműködés számunkra azt jelenti, hogy...

 • igény esetén minden alkalommal azonnal a rendelkezésére állunk!
 • nem mérlegeljük az egyes megrendeléseinek nagyságát!
 • nem mérlegeljük annak eseti hozadékát!
 • akár egy széket is azonnal és soron kívül javítunk Önnek!
 • nem kívánunk egy megrendelésen meggazdagodni!
 • kölcsönös előnyöket biztosító, tartós kapcsolatra törekszünk!

 

Kérem, hogy aktuális igényeitől függetlenül lépjen velünk kapcsolatba!

Írja meg nekünk, hogy egy partneri együttműködés keretein belül Önnek mire lenne szüksége és igény esetén, egy előre egyeztetett időpontban készséggel felkeresem Önt, amikor egy kötelezettségmentes megbeszélés keretein belül részletes képet adhat az Önnek fontos kérdésekről annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat az Ön igényeire hangolhassuk!

... és ez nem kerül semmibe!

Tegyen próbára minket Ön is!

Kattintson ide

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére