Referenciáink

Nemzeti Színház, Budapest

Kárpitospartner.hu - Dunaharaszti Laffert-kúria, barokk garnitúra felújítása

Különösen felemelő érzés az, amikor egy olyan színvonalas közösségi tér bútorain dolgozhatunk, mint a Nemzeti Színház.
Több kisebb-nagyobb munkánk mellett kiemelném a képgalériában is megjelenő, Angliában készült egyedi "csigakaros" kanapékat, melyek a főbejáraton belépve, a jobb- és baloldalra nyíló folyosókon tekinthetők meg. A galériában szereplő fotelek pedig, az emeleti folyosókon és a díszpáholyokban biztosítják a nagyközönség kényelmét.

Igazán megtisztelő számunkra, hogy immár több alkalommal is a Nemzeti Színház partnerei között lehettünk.

"Mindig udvarias a kommunikáció! Pontos a szállítás. Kiváló minőségű a munka. Nagyon elégedettek vagyunk a céggel!" -  Harsági Lóránt, létesítmény felelős

Laffert-kúria képgaléria

Laffert-kúria, Dunaharaszti

Kárpitospartner.hu - Dunaharaszti Laffert-kúria, barokk garnitúra felújítása

A Dunaharaszti Önkormányzat által 500 millió forint összköltséggel finanszírozott beruházás alkalmával cégünket érte a megtiszteltetés, hogy a kúria berendezését képező barokk garnitúra eredeti pompájának helyreállításával, valamint az épületben helyet kapott kávézó bútorzatának felújításával részt vállalhattunk a műemléki védelem alatt álló gyönyörű barokk kúria restaurálásában.

Laffert-kúria képgaléria

 
 

Helfrich Judit. - Érd

„A kárpitozott bútorok gyönyörűek lettek, és a mesterek a szállításnál is gondosan ügyeltek arra, hogy ne sérüljenek meg. Minden kényelmetlenséget vállaltak a szállításkor, és nem tettek szemrehányást, amiért nem volt egyszerű a helyükre vinni az elkészült bútorokat. Pluszköltséget nem számoltak fel.
E-mailben is jól lehetett kommunikálni Halász úrral, sőt SMS-ben is. Bármi kérdésem volt, mindig türelmesen állt hozzá, és udvarias hangnemben, segítőkészen reagált.
Ezért fogjuk a következő bútorainkat is vele kárpitoztatni.”

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére